TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Sum afrykański. Technologia chowu autor: Jerzy Adamek
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Sum afrykański. Technologia chowu

Wersja papierowa
Autor: Jerzy Adamek
Wydawnictwo: Instytut Rybactwa Śródlądowego Olsztyn
ISBN: 978-83-60111-35-2
Format: B5
Liczba stron: 100
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2011 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
38,50 zł 34,30 zł

Spis treści:
1. Wstęp
2. Atrakcyjność chowu suma afrykańskiego
3. Chów suma afrykańskiego w zamknietych obiegach wody
4. Wymagania środowiskowe suma afrykańskiego
5. Hydrochemia zamkniętych obiegów wody
6. System prowadzenia chowu
7. Biotechnologia rozrodu
8. Podchów wylęgu
9. Chów narybku
10. Chów kroczka
11. Chów ryby towarowej
12. Krzyżówki międzygatunkowe
13. Choroby
14. Uwagi dotyczące odłowu i sprzedaży
15. Podsumowanie
Literatura
Indeks

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier