TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Biochemia żywności autor: Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra, Marta Dziuba
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 14,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Biochemia żywności

/metody, zadania i testy/
Wersja papierowa
Wydawnictwo: WUWM Olsztyn
ISBN: 978-83-7299-782-1
Format: B5
Liczba stron: 300
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2012 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
38,60 zł 34,40 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Rozwój biochemii i związany z tym napływ informacji wymuszają ciągłe doskonalenie warsztatu dydaktycznego. Podręcznik zawiera teoretyczne i praktyczne podstawy nowoczesnych metod badawczych oraz zbiór testów i zadań rachunkowych. Zamieszczone w nim zagadnienia nie wyczerpują całościowo problematyki biochemicznej, stanowią jednak przykład określonego ujęcia informacji, które mogą pomóc studentowi w kształtowaniu umiejętności analitycznego myślenia. Dla prowadzącego zajęcia podręcznik może być źródłem inspiracji do nierutynowego i problemowego ujmowania wiedzy.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier