TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego autor: Jerzy Molenda
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 14,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego Wrocław
ISBN: 978-83-7717-023-6
Format: B5
Liczba stron: 337
Oprawa: Kartonowa
Wydanie: 2010 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
50,80 zł 45,20 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

I. Biologia drobnoustrojów bytujących w środowisku żywności
II. Choroby przenoszone przez żywność
III. Szczegółowa mikrobiologia żywności
IV. Strategie obronne drobnoustrojów przeciw czynnikom stresu środowiskowego
Podręcznik przeznaczony jest dla studentów wydziałów weterynaryjnych i nauk o żywności. Może być również źródłem wiedzy dla pracowników inspekcji nadzorujących produkcję żywności zwierzęcego pochodzenia oraz technologów, w zakładach przemysłu spożywczego

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier