TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa autor: Ryszard Żywica
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 14,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa

Wersja papierowa
Wydawnictwo: WUWM Olsztyn
ISBN: 978-83-7299-675-6
Format: B5
Liczba stron: 258
Oprawa: Kartonowa
Wydanie: 2010 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
24,50 zł 21,80 zł

Celem autora było opisanie zjawisk elektrycznych zachodzących w żywym organizmie zwierzęcia, w trakcie i bezpośrednio po uboju oraz w procesie dojrzewania mięsa i po jego zakończeniu, a następnie wskazanie możliwości wykorzystania tych zjawisk w kształtowaniu, kontroli, prognozowaniu i towaroznawczej ocenie jakości zarówno mięsa, jak i produkowanych z niego wyrobów.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier