TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Mleczarstwo T. 1 autor: Stefan Ziajka red.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 14,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Mleczarstwo T. 1

Wersja papierowa
Wydawnictwo: WUWM
ISBN: 978-83-7299-536-0
Format: A4
Liczba stron: 388
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2008 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
48,30 zł 43,00 zł

spis treści:
1. Pozyskiwanie mleka
2. Właściwości fizykochemiczne mleka
3. Enzymy mleka
4. Wartość zywieniowa mleka
5. Białka melka jako źródło bioaktywnych peptydów
6. Mikrobiologia mleka i jego przetworów
7. Biopreparaty i dodatki w mleczarstwie
8. Produkcja, skup i jakość mleka surowego
9.Podstawowe operacje i procesy technologiczne w przetwórstwie
10. Procesy membranowe w mleczarstwi
Literatura

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier