TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Domowy wyrób wędlin autor: Wolski Franciszek
Opcje dostawy
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • Od 11,00 zł
  • Od 14,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł

Domowy wyrób wędlin

Wydawnictwo: Arystoteles ISBN: 978-83-638-0323-0
Format: 16.0x24.0cm
Liczba stron: 64
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2013 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
6,00 zł 5,40 zł

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Literacka i Rolnicza akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier